Promocje
Skarbonka domek - szara
Skarbonka domek - szara
28,00 zł 25,20 zł
szt.
Skarbonka domek - miętowa
Skarbonka domek - miętowa
28,00 zł 25,20 zł
szt.
Skarbonka domek - czarna
Skarbonka domek - czarna
28,00 zł 25,20 zł
szt.
Skarbonka domek - niebieska
Skarbonka domek - niebieska
28,00 zł 25,20 zł
szt.
Skarbonka domek - różowa
Skarbonka domek - różowa
28,00 zł 25,20 zł
szt.
Skarbonka domek - biała
Skarbonka domek - biała
28,00 zł 25,20 zł
szt.
Polityka prywatności

 

  1. Poufność, ochrona prywatności oraz danych osobowych

1.1 Informujemy, że:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest firma Tomkar Tomasz Pazera z siedzibą w 41-300 Dąbrowa Górnicza, zwana dalej Administratorem;

Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji umowy – zakupu produktów.

Podstawą przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest Kodeks cywilny oraz art. 6 punkt 1 litera b ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych,

Podanie danych jest niezbędne do zawarcia umowy. W przypadku niepodania danych niemożliwe jest jej zawarcie.

Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres wynikający z zawartej umowy + 5 lat.

Posiada Pani/Pan prawo do:

żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,

wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania,

przenoszenia danych,

wniesienia skargi do organu nadzorczego,

podanie danych jest warunkiem zawarcia umowy brak podania danych spowoduje nie wywiązania się z obowiązku realizacji umowy.

1.2 Kupujący dokonując rejestracji w Sklepie Internetowym wyraża zgodę na gromadzenie i przetwarzanie przez Tomkar Tomasz Pazera, danych osobowych podanych w formularzu danych osobowych w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101 poz. 926 z późn. zm.) wyłącznie w celu związanym z zawarciem i wykonaniem umowy sprzedaży towarów zawieranej poprzez przyjęcie zamówienia oraz ich przetwarzania dla potrzeb związanych z realizacją Umowy, a jeżeli wyrazi zgodę poprzez formularz, również dla celów marketingowo-promocyjnych przez Sklep zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. nr 133, poz. 883).  Zgoda w zakresie celów marketingowo-promocyjnych obejmuje również zgodę na otrzymywanie materiałów reklamowych w formie elektronicznej i papierowej.

 

  1. Polityka dotycząca wykorzystywania plików Cookies

Niniejszy rozdział określa zasady przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach Użytkownika za pomocą plików Cookies.

2.1 Rodzaje wykorzystywanych Cookies.

Stosowane przez Administratora pliki Cookies są bezpieczne dla Urządzenia Użytkownika.

W szczególności tą drogą niemożliwe jest przedostanie się do Urządzeń Użytkowników wirusów lub innego niechcianego oprogramowania złośliwego.

Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkownika i dostosować serwis indywidualnie każdemu Użytkownikowi. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny, z której pochodzą, czas przechowywania ich na Urządzeniu oraz przypisaną wartość.

Administrator może także używać innych technologii o funkcjach podobnych lub tożsamych z Cookies. W niniejszym dokumencie informacje dotyczące Cookies maja zastosowanie również do innych podobnych technologii stosowanych w ramach Serwisu.

Administrator wykorzystuje dwa typy plików Cookies.

Cookies sesyjne są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm Cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

Cookies trwałe są przechowywane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powodują ich usunięcia z Urządzenia Użytkownika. Mechanizm Cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika. Użytkownik ma możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików Cookies do swojego Urządzenia. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie z Serwisu będzie możliwe poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików Cookies;

2.2 Cele w jakich wykorzystywane są Cookies.

Administrator wykorzystuje Cookies własne w następujących celach:

  1. Konfiguracji serwisu - rozpoznania Urządzenia Użytkownika Serwisu oraz jego lokalizację i odpowiednie wyświetlenia strony internetowej, dostosowanej do jego indywidualnych potrzeb, rozmiaru czcionki, wyglądu strony.
  2. Uwierzytelniania Użytkownika w serwisie i zapewniania sesji - utrzymania sesji po zalogowaniu, dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła -poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności weryfikację autentyczności sesji przeglądarki.
  3. Realizacji procesów niezbędnych dla pełnej funkcjonalności stron internetowych - dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu. W szczególności pliki te pozwalają rozpoznać podstawowe parametry Urządzenia Użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb
  4. Zapamiętania lokalizacji Użytkownika - poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności dostosowanie dostarczanych informacji do Użytkownika z uwzględnieniem jego lokalizacji
  5. Analiz i badań oraz audytu oglądalności - tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć, z których stron Serwisu i w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych Serwisu, co umożliwia ulepszenie ich struktury i zawartości - tworzenia anonimowych statystyk, które pozwalają na klasyfikację Użytkowników Serwisu i dostosowania stron do antycypowanych preferencji Użytkowników
  6. Zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności Serwisu oraz jego danych i treści
  7. Cookies własne mogą być zamieszczane w Urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu, a następnie wykorzystywane przez współpracujących z Administratorem reklamodawców, firmy badawcze oraz dostawców aplikacji multimedialnych.

2.3 Możliwości określenia warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu przez Cookies:

Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika.

Użytkownik może dokonać zmian za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików Cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu na Urządzeniu Użytkownika.

Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików Cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie plików Cookies może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Serwisu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl